Detineti o afacere?
Pentru a profita din plin de serviciile Moldagro, urmati urmatorii pasii:
1. Inregistrare - GRATUITA!
Veti putea:
beneficia de un website personalizat cu propriul subdomen: www.numele_tau.moldagro.md
utiliza un simplu sistem de administrare
beneficia de SEO optimizare
2. Adaugati informatii
informatii despre companie
produse pentru vinzare
cereri pentru cumparare
noutati si articole
oferte de lucru
3. Bucurati-va!
Urmariti cum afacerea dumneavoastra creste cu Moldagro.md!
Noutatea companiei
Lopată și semănătoare înfundate. Cine este de vina si ce sa fac?
Telefon: Firma Agromir
Telefon: 380-52-2301040
Telefon: 380-50-4570960
Adresa: ул. 50 лет Октября, 17, Кропивницкий, Кировоградский, Ukraine
Vizualizari: 604
Website: www.agromir-notill.moldagro.md
Detalii
Însămânțarea pe No-Till tehnologie - o însămânțare directă în sol netratat cu prezența în domeniul reziduurilor de recoltă după predecesorul. O astfel de semănat pune cerințe speciale la semănat cel mai direct la configurarea și gestionarea reziduurilor de recolte sale.

Uneori se poate auzi de la fermierii care aplică No-Till sau folosind însămânțare directă, în timpul semănătoare de semănat poate lopata în organele de lucru ale resturilor vegetale și a solului și transforma într-un fel de buldozer. Motivele pentru care sunt înfundate perforatoare exprimate foarte diferite: de foraj de sol rău, nepotrivit, plantarea setărilor greșite, etc.

Hai să înțelegem această problemă în detaliu, și în mod clar afla - ceea ce ar putea fi motivele, modul în care lupta și cum să evite nagrebaniya de foraj.

lopata semănătoare ( "Gorn" înfundat), în cazul în care câmpul este ceva care cade sub deschizător și el nu a fost în măsură să taie sau rola peste obstacol. Ca rezultat, Deschizătorii trage acest obstacol în spatele lor și începe o reacție în lanț: deschizător cu el lovit cu un băț pe floarea-soarelui sau de o mână de paie, o bucată de pământ începe să "pick up", altele sunt doar infundate chiar mai mult o parte din această masă se încadrează în brăzdare învecinate și ... STOP ! Am luat o tijă de metal și de a începe pentru a curăța de foraj.

Vorbim despre o 100% No-Till tehnologie, respectiv, și ia în considerare procesul de nagrebaniya vom detalia exemplul proiectat inițial și a creat tehnologia pentru semănătoare - burghie Semeato cu un design deschizători dublu-disc difaznoy (noi nu considerăm plantat cu turbonozhom tăietor de ondulat, Colter , sau brăzdarului singur disc). Din cauza caracteristicilor structurale - creșterea în lateral și de compensare roata de sprijin reglare spate - burghiu Semeato înfundat mult mai rar decât alte burghie, dar, cu toate acestea, se întâmplă .. Și indiferent de motiv - este acum un aspect.

Pentru mai multe detalii vizitati: http://blog.agromir-notill.com/seyalka-nagrebaet-i...
Fluxul de noutati
Imagini
Descrierea