Detineti o afacere?
Pentru a profita din plin de serviciile Moldagro, urmati urmatorii pasii:
1. Inregistrare - GRATUITA!
Veti putea:
beneficia de un website personalizat cu propriul subdomen: www.numele_tau.moldagro.md
utiliza un simplu sistem de administrare
beneficia de SEO optimizare
2. Adaugati informatii
informatii despre companie
produse pentru vinzare
cereri pentru cumparare
noutati si articole
oferte de lucru
3. Bucurati-va!
Urmariti cum afacerea dumneavoastra creste cu Moldagro.md!
Noutatea companiei
Separatoare de cereale ASM pentru curățarea diferitelor culturi
Telefon: АГРОМАШ ТПК ООО
Telefon: +380504947533
Telefon: +380674747535
Adresa: ул. Молодой Гвардии 15/17, Харьков, Ukraine
Vizualizari: 574
Website: www.separator_ASM.moldagro.md
Detalii
Fiecare cultură necesită o separare în timp util și de înaltă calitate pentru a separa impuritățile disponibile de 20% și pentru a pregăti cultura pentru depozitare, prelucrare și comercializare.
 
ASM poate separa calitativ culturile de cereale de toate tipurile de impurități:
 
Minerale. Cele mai grele sunt pietrele de diferite dimensiuni, bulgări mari de pământ, nisip etc. Este foarte important să se extragă cantitatea maximă a acestui tip de așternut, deoarece disponibilitatea acestora nu poate numai să reducă costul lotului finit, ci și să conducă la defectarea mașinilor care vor fi utilizate pentru prelucrarea, de exemplu, a concasoarelor de cereale.
Organic. Cele mai multe dintre acestea sunt paie, tulpini de buruieni, coji separate, rămășițe de insecte, cereale subdezvoltate și tocate. Astfel de impurități nu au valoare nici furajere, nici economice și ar trebui eliminate din masa cerealelor utile. În plus, reziduurile de astfel de deșeuri pot duce la o creștere a umidității culturilor în timpul depozitării, ceea ce va afecta procentajul pierderilor.
Androgenică. Acesta este un gunoi care nu se încadrează în cele două categorii de mai sus și este o risipă de viață pentru persoanele care ar putea ajunge accidental pe teren - hârtie, polietilenă etc.
 
Fiecare trecere prin ASM reduce cantitatea de umiditate cu o medie de 2%. Acest lucru este important, deoarece există o șansă de salvare suplimentară. În funcție de tipul și tipul culturii, este necesar să se adere la conținutul optim de umiditate al cerealelor curățate, gata pentru depozitare.
 
Pentru a evalua importanța și pentru a deveni mai familiarizați cu procesul de curățare a produselor agricole prin separarea în ASM, merită să vă familiarizați cu caracteristicile procesării fiecărui produs individual.
Fluxul de noutati
Imagini
Descrierea