Companii
Produse alimentare (640)
Cereale si plante tehnice (380)
Plante medicinale si aromatice (18)
Viticultura (103)
Pomi, arbusti, plante si flori, seminte si rasaduri (179)
Miere si produse apicole (45)
Piscicultura si echipamente (18)
Animale si pasari (68)
Hrana si furaje pentru animale si vite (77)
Medicina veterinara (33)
Echipamente zootehnice (36)
Produse agro-chimice (279)
Echipamente, utilaje si sisteme destinate irigarii (122)
Tractoare si combine (224)
Utilaje si echipamente (448)
Produse si bunuri utile in sectorul agricol (253)
Ambalaje si echipamente pentru ambalare (94)
Servicii in agricultura (159)
Finantare si servicii de consultanta in agricultura (38)
Materiale de constructii si accesorii, unelte si scule (211)
Servicii de transport, terenuri si constructii cu destinatie agricola (119)
Turism agricol si zone cu destinatie turistica (8)
Publicatii periodice, portaluri web (61)


Informatii despre companie
Farmaprim S.R.L.
Telefon: 373-22-281845,281844
Adresa: str. G. Tudor, 2, mun. Chisinau, Moldova
Website: www.farmaprim.moldagro.md
Detalii
FARMAPRIM SRL este o companie farmaceutica care isi dedica intreaga activitate imbunatatirii sanatatii si calitatii vietii, oferind produse farmaceutice de inalta calitate.

Pe parcursul anilor Compania a facut investitii masive si constante, directionate catre crearea unei echipe de profesionisti in domeniul farmaceutic si medical si catre achizitionarea unor tehnologii de ultima generatie, necesare pentru aplicarea principiilor contemporane de organizare a procesului de fabricatie.
Toate acestea, precum si utilizarea materiilor prime si a materialelor de ambalaj conform cerintelor Farmacopeei Europene, utilajul tehnologic performant, monitorizarea si documentarea tuturor operatiunilor tehnologice si de control, garanteaza producerea medicamentelor de o calitate constant inalta.

Activitatea FARMAPRIM vizeaza productia preparatelor farmaceutice generice, care corespund tuturor cerintelor de baza in materie de calitate, siguranta si eficienta.

COLABORARI
Compania FARMAPRIM este deschisa pentru o colaborare reciproc avantajoasa in vederea dezvoltarii si producerii medicamentelor cu parteneri locali si externi, cu mediul stiintific si academic.
FARMAPRIM a realizat in colaborare cu Centrul Stiintific InsectFarm, Romania un preparat original utilizat in tratamentul hiperplaziei benigne de prostata (adenomul de prostata) - ADENOPROSIN.
In parteneriat cu compania rusa AKRIHIN au fost realizate sau sunt in derulare 3 proiecte de dezvoltare a urmatoarelor produse: Klindacin ovule, Ovipol ovule si un preparat antituberculos in forma de supozitoare rectale.

FARMAPRIM ofera un portofoliu de peste 90 produse (supozitoare, ovule, creme, geluri, unguente, solutii, suspensii, siropuri) care cuprind diferite grupe farmaco-terapeutice.
PREZENTA PE PIETILE FARMACEUTICE EXTERNE
La inceputul activitatii companiei, echipa manageriala
a decis ca dezvoltarea businessului international reprezinta o prioritate strategica, astfel incit portofoliul de produse sa devina unul recunoscut si apreciat atit pe plan national cit si international.
Produsele FARMAPRIM sunt prezente in toate tarile CSI:

• Armenia
• Azerbaidjan
• Federatia Rusa
• Georgia
• Kazahstan
• Kirghizstan
• Republica Belarusi
• Tadjikistan
• Turkmenistan
• Ukraina
• Uzbekistan


In anul 2008 compania FARMAPRIM a facut o investitie importanta, incepind constructia unei noi unitati de productie, care a fost amplasata pe o suprafata de circa 7000 m2, intr-o zona ecologic curata si care a fost planificata conform normelor internationale GMP (Buna Practica de Fabricatie) specifice industriei producatoare de medicamente.
Proiectarea si amenajarea camerelor curate cit si a sistemului de pregatire a aerului au fost realizate de catre cunoscuta companie elvetiana – CLESTRA HAUSERMAN, care este unul dintre liderii mondiali in acest domeniu. Conform proectului, in spatiile de producere si depozitare, va fi asigurata un mediu cu parametri climaterici controlati (temperatura, umiditate, presiune, particule nonviabile). Astfel au fost selectate cele mai moderne si mai optimale solutii tehnico-ingineresti, care au permis realizarea conditiilor de fabricatie in perfecta corespundere cu cerintele GMP.
Noua fabrica va avea capacitatea de a produce anual peste 55 milioane de ambalaje. Va fi echipata conform standardelor Europene si va produce medicamente in diferite forme farmaceutice: supozitoare, ovule, unguente, geluri, creme, solutii, siropuri si suspensii.
Fluxurile de fabricatie sunt divizate in dependenta de particularitatile medicamentelor in 2 blocuri separate: medicamente conventionale si antibiotice.
Fluxurile tehnologice sunt dotate cu echipamente tehnologice performante, fabricate de producatori cu renume mondial in industria farmaceutica asa ca: SARONG, Italia, MARCHESINI GROUP, Italia, IMA, Italia, DUMEK, Italia, SARTORIUS, Germania. Unitatea de productie este dotata cu un sistem modern de preparare a apei furnizat de compania SOIMAR, Italia.
In premiera pentru Republica Moldova a fost elaborat si implementat un concept nou ce presupune inofensivitatea ecologica a unitatii de producere, sub aspectul emisiilor in aer, sol si apa.

Implimentarea Sistemului de Management al Calitatii permite companiei FARMAPRIM sa garanteze calitatea si siguranta produselor fabricate. Laboratoarele de Control al Calitatii, reprezentate de Laboratorul de Control Analitic si de Laboratorul de Control Interfazic, vor fi dotate cu echipamente moderne de analiza si control si vor permite efectuarea tuturor determinarilor legate de calitatea materiei prime, materialelor de ambalaj si, bineinteles, a produselor finite.
Laboratoarele urmeaza a fi implicate in toate activitatile de validare/calificare a proceselor de productie, a echipamentelor si a utilitatilor.
Lansarea unitatii noi de productie este preconizata pentru luna octombrie 2010.

Vinzare: 5 produse
Noutati: 1 noutati
Companii
Logo
Descrierea
Intreprinderea Mixta "PALPLAST" SRL are ca obiect de activitate fabricarea, prin extrudere, a tevilor din polietilena de inalta densitate PE 80 si...
Vinzare: 5 produse
Noutati: 2 noutati
Tara: MoldovaOras/Sat: Calarasi www.palplast.moldagro.md
Importator de piese si anvelope agricole, utilaje si ingramasinte minerale Amofos, Uree, NPK 16-16-16, Piatra vinata. Livrare prin Moldova cu...
Vinzare: 10 produse
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.eximotor.moldagro.md
Magazin Nealimentar Angro & Retail. Accesați site-ul nostru și comandați online produsele necesare cu Livrare Gratuită în Toată Moldova. Găsiți...
Tara: MoldovaOras/Sat: Chișinău www.agm.moldagro.md
Producator de cereale de primă clasă, transportarea internationala, transport intern. Ne desfasuram activitatea in domenii strans legate de...
Vinzare: 2 produse
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Chisinau www.vetuga-zemif.moldagro.md
comericalizare a produselor contra insectelor daunatoare, pesticide si
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.kelley-grains.moldagro.md
Propunem atentiei dv. site-ul companiei «DAFSAN». Compania este dealer oficial al uzinei de pompe electrice ermetice «МOLDOVAHIDROMAS» S.A....
Vinzare: 5 produse
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Chisinau www.dafsan.moldagro.md
www.agricool.ro este un portal agricol cu informatii valoroase din domenii agricole de la culturi de camp la flori de apartament si de la animale de...
Tara: RomaniaOras/Sat: Iasi www.agricool.moldagro.md
Vrem sa dovedim ca puterea noastra nu este numai in masini puternice, dar, de asemenea, in excelenţa tehnică şi activităţile de...
Vinzare: 20 produse
Noutati: 20 noutati
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.agrototal.moldagro.md
Producem furtunuri pentru irigare, importăm şi comercializăm o gamă largă de accesorii pentru grădinărit şi irigare, sisteme de irigare. Irigaria...
Vinzare: 11 produse
Noutati: 2 noutati
Tara: MoldovaOras/Sat: CHISINAU www.megafurtun.moldagro.md
Compania "SELAN-AGRO S.R.L." a fost constituita in anul 2000.Producem cereale si plante tehnice in mod natural la o calitate
Vinzare: 1 produse
Cumparare: 1 cereri
Tara: MoldovaOras/Sat: r-ul Telenesti www.selan-agro.moldagro.md