Companii
Produse alimentare (640)
Cereale si plante tehnice (380)
Plante medicinale si aromatice (18)
Viticultura (103)
Pomi, arbusti, plante si flori, seminte si rasaduri (179)
Miere si produse apicole (45)
Piscicultura si echipamente (18)
Animale si pasari (68)
Hrana si furaje pentru animale si vite (77)
Medicina veterinara (33)
Echipamente zootehnice (36)
Produse agro-chimice (275)
Echipamente, utilaje si sisteme destinate irigarii (122)
Tractoare si combine (224)
Utilaje si echipamente (448)
Produse si bunuri utile in sectorul agricol (253)
Ambalaje si echipamente pentru ambalare (94)
Servicii in agricultura (159)
Finantare si servicii de consultanta in agricultura (38)
Materiale de constructii si accesorii, unelte si scule (211)
Servicii de transport, terenuri si constructii cu destinatie agricola (119)
Turism agricol si zone cu destinatie turistica (8)
Publicatii periodice, portaluri web (61)


Informatii despre companie
Farmaprim S.R.L.
Telefon: 373-22-281845,281844
Adresa: str. G. Tudor, 2, mun. Chisinau, Moldova
Website: www.farmaprim.moldagro.md
Detalii
FARMAPRIM SRL este o companie farmaceutica care isi dedica intreaga activitate imbunatatirii sanatatii si calitatii vietii, oferind produse farmaceutice de inalta calitate.

Pe parcursul anilor Compania a facut investitii masive si constante, directionate catre crearea unei echipe de profesionisti in domeniul farmaceutic si medical si catre achizitionarea unor tehnologii de ultima generatie, necesare pentru aplicarea principiilor contemporane de organizare a procesului de fabricatie.
Toate acestea, precum si utilizarea materiilor prime si a materialelor de ambalaj conform cerintelor Farmacopeei Europene, utilajul tehnologic performant, monitorizarea si documentarea tuturor operatiunilor tehnologice si de control, garanteaza producerea medicamentelor de o calitate constant inalta.

Activitatea FARMAPRIM vizeaza productia preparatelor farmaceutice generice, care corespund tuturor cerintelor de baza in materie de calitate, siguranta si eficienta.

COLABORARI
Compania FARMAPRIM este deschisa pentru o colaborare reciproc avantajoasa in vederea dezvoltarii si producerii medicamentelor cu parteneri locali si externi, cu mediul stiintific si academic.
FARMAPRIM a realizat in colaborare cu Centrul Stiintific InsectFarm, Romania un preparat original utilizat in tratamentul hiperplaziei benigne de prostata (adenomul de prostata) - ADENOPROSIN.
In parteneriat cu compania rusa AKRIHIN au fost realizate sau sunt in derulare 3 proiecte de dezvoltare a urmatoarelor produse: Klindacin ovule, Ovipol ovule si un preparat antituberculos in forma de supozitoare rectale.

FARMAPRIM ofera un portofoliu de peste 90 produse (supozitoare, ovule, creme, geluri, unguente, solutii, suspensii, siropuri) care cuprind diferite grupe farmaco-terapeutice.
PREZENTA PE PIETILE FARMACEUTICE EXTERNE
La inceputul activitatii companiei, echipa manageriala
a decis ca dezvoltarea businessului international reprezinta o prioritate strategica, astfel incit portofoliul de produse sa devina unul recunoscut si apreciat atit pe plan national cit si international.
Produsele FARMAPRIM sunt prezente in toate tarile CSI:

• Armenia
• Azerbaidjan
• Federatia Rusa
• Georgia
• Kazahstan
• Kirghizstan
• Republica Belarusi
• Tadjikistan
• Turkmenistan
• Ukraina
• Uzbekistan


In anul 2008 compania FARMAPRIM a facut o investitie importanta, incepind constructia unei noi unitati de productie, care a fost amplasata pe o suprafata de circa 7000 m2, intr-o zona ecologic curata si care a fost planificata conform normelor internationale GMP (Buna Practica de Fabricatie) specifice industriei producatoare de medicamente.
Proiectarea si amenajarea camerelor curate cit si a sistemului de pregatire a aerului au fost realizate de catre cunoscuta companie elvetiana – CLESTRA HAUSERMAN, care este unul dintre liderii mondiali in acest domeniu. Conform proectului, in spatiile de producere si depozitare, va fi asigurata un mediu cu parametri climaterici controlati (temperatura, umiditate, presiune, particule nonviabile). Astfel au fost selectate cele mai moderne si mai optimale solutii tehnico-ingineresti, care au permis realizarea conditiilor de fabricatie in perfecta corespundere cu cerintele GMP.
Noua fabrica va avea capacitatea de a produce anual peste 55 milioane de ambalaje. Va fi echipata conform standardelor Europene si va produce medicamente in diferite forme farmaceutice: supozitoare, ovule, unguente, geluri, creme, solutii, siropuri si suspensii.
Fluxurile de fabricatie sunt divizate in dependenta de particularitatile medicamentelor in 2 blocuri separate: medicamente conventionale si antibiotice.
Fluxurile tehnologice sunt dotate cu echipamente tehnologice performante, fabricate de producatori cu renume mondial in industria farmaceutica asa ca: SARONG, Italia, MARCHESINI GROUP, Italia, IMA, Italia, DUMEK, Italia, SARTORIUS, Germania. Unitatea de productie este dotata cu un sistem modern de preparare a apei furnizat de compania SOIMAR, Italia.
In premiera pentru Republica Moldova a fost elaborat si implementat un concept nou ce presupune inofensivitatea ecologica a unitatii de producere, sub aspectul emisiilor in aer, sol si apa.

Implimentarea Sistemului de Management al Calitatii permite companiei FARMAPRIM sa garanteze calitatea si siguranta produselor fabricate. Laboratoarele de Control al Calitatii, reprezentate de Laboratorul de Control Analitic si de Laboratorul de Control Interfazic, vor fi dotate cu echipamente moderne de analiza si control si vor permite efectuarea tuturor determinarilor legate de calitatea materiei prime, materialelor de ambalaj si, bineinteles, a produselor finite.
Laboratoarele urmeaza a fi implicate in toate activitatile de validare/calificare a proceselor de productie, a echipamentelor si a utilitatilor.
Lansarea unitatii noi de productie este preconizata pentru luna octombrie 2010.

Vinzare: 5 produse
Noutati: 1 noutati
Companii Altele (Medicina veterinara)
Logo
Descrierea
In cateva zile vom face o „scanare rapida” generala a fermei. Imbunatatirea fertilitatii, a sanatatii, a copitelor, cat si calitatea si productia...
Tara: MoldovaOras/Sat: Călărași www.tudor-dodon.moldagro.md
Dear , We are an Egyptian company specializing in the import and export From EU and Arab countries Our business :- 1- Tyre From China -...
Tara: EgyptOras/Sat: Elgharpia www.seti3.moldagro.md
Stimați colegi, compania ucraineană-elvețiană «Shencon Corp» este un producător și importator de concentrate si aditivi pentru hrana animalelor de...
Tara: UkraineOras/Sat: Киев www.shencon.moldagro.md
REMPLAST CAPS S.R.L. Compania noastra este singurul producator din Romania de capace SCREWCAP din aluminiu pentru recipiente de sticla, folosite in...
Vinzare: 8 produse
Tara: RomaniaOras/Sat: MUNTENI www.remplastcaps.moldagro.md
Compania se ocupă cu importul aditivelor furajeri și premixurilor, deasemenea cu producerea concentratelor furajeri și absorbantului de umeditate....
Vinzare: 4 produse
Tara: MoldovaOras/Sat: Chișinău www.premix.moldagro.md
Корпорация "Укрзооветпромпостач" является одним из ведущих украинских производителей ветеринарных препаратов, диагностических систем, к...
Tara: UkraineOras/Sat: Киев www.ukrzoovet.moldagro.md
"COMPANIA-SVET I.I." activeaza in domeniul
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Chisinau www.companiasvet.moldagro.md
"Uniplast"SRL este unul dintre principalii furnizori de tevi si fitinguri pe piata a R. Moldova, fiind un partener de incredere pentru multe...
Vinzare: 13 produse
Noutati: 1 noutati
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.uniplastsrl.moldagro.md
Istoria Institutului porneşte din anul 1956, cînd prin hotarârea Consiliului de Ministri al RSS Moldoveneşti , în suburbia Chisinaului s. Cioresti...
Tara: MoldovaOras/Sat: r-ul Anenii Noi www.biotehnologie.moldagro.md