Chisinau, Moldova
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Cabacom-C.A.D SRL
Despre noi
SRL Cabacom CAD a fost format in 1998 in Chisinau. Activitatile noastre sunt concentrate in principal pe deservirea partenerilor nostri din domeniul agricol cu piese de schimb pentru masini si utilage agricole. In acest scop, compania noastra efectuiaza importul de piese de schimb, curele si accesorii pentru masini si utilaje agricole.
Va oferim o gama larga de piese de schimb pentru masini agricole. Gama noastra de produse include piese de schimb pentru combine de recoltat CLAAS, Fortschritt, John Deere, New Holland, piese de schimb pentru toate tipurile de prese de balotat, piese de schimb pentru tractoare si piese de schimb pentru pluguri (lama, cutite, dalti), lanturi agricole (mai mult de 200 de modele), filtre, masini agricole, piese de schimb pentru culegator de porumb (Zmaj, Bourgoin, Tornado, etc), piese de schimb pentru motoare Perkins, IFA, piese de schimb greble, cositoare rotative. Avem, de asemenea o gama larga de piese de schimb din dezmembrari. In plus importam masini si utilaje agricole. Politica noastra se bazeaza pe servirea prompta a clientilor cu piese de calitate la un pret avantajos! De asemenea, oferim asistenta tehnica pentru majoritatea de masini si utilaje agricole, identificari de piese, comenzi speciale pentru aproape toate piesele de schimb pe care nu avem in stoc!

Din anul 2010, pentru a usura modalitatea in care clientii nostrii pot comanda piesele de care au nevoie, am lansat webshop-ul firmei noastre pe internet la adresa: www.agro-tehnica.md
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Importator-Distribuitor
Numarul de lucratori: mai putin de 5
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei Cabacom-C.A.D SRL
Adresa sos. Muncesti 56
Oras/Sat Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-503415, 373-69-120988
Cabacom-C.A.D SRL