mun. Chisinau, Moldova
www.carmez.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
CARMEZ SA
CARMEZ - e un nume in care poti avea incredere!
Despre noi
Prelucrarea materie prime (carne de vită, porc, pasăre), producerea produselor din carne (mezeluri, salamuri, specialităţi, conserve din carne).
La începutul secolului XX, în anul 1904 a fost fondat abatorul orăşănesc din Chişinău.
Tradiţie şi calitate - două noţiuni care exprimă principiile de bază ale activităţii din trecut şi care ne definesc şi în prezent. Avînd o experienţă de un secol, pentru noi cumpărătorul este scopul şi sensul activităţii noastre şi suntem obligaţi să satisfacem gusturile şi cerinţele acestuia.
Bucurîndu-se de un prestigiu remarcabil, SA „CARMEZ” semnifică o pagină importantă, aflîndu-se la originea industriei cărnii din Republică, contribuind la ridicarea artei de consum.
A ştiut să înfrunte destoinic timpul schimbărilor şi plăcut a cules fidelitatea consumatorilor, care apreciază bunul gust şi înalta calitate a produselor.
Pentru a corespunde cerinţelor şi preferinţelor pieţii, SA „CARMEZ” a adaptat reţetele tradiţionale moldoveneşti la tehnologiile moderne, oferind o gamă sortimentală din carne de porc şi vită, specialităţi din carne de pasare, conserve şi semipreparate ce se înscriu în topul preferinţelor consumatorilor cu un gust rafinat si grijă pentru sănătatea acestora.
Continua perfecţiune întru satisfacerea maximă a consumatorului ne impulsionează la proiectarea şi lansarea de noi produse. Lucru realizat prin cercetări minuţioase, prin comunicarea cu clienţii şi prin dorinţa de a păstra poziţia de lider pe piaţa producătorilor de mezeluri.
Suntem conştienţi de faptul că satisfacerea clienţilor este generată, în primul rînd, de calitatea produselor noastre. Din această perspectivă, respectăm normele de calitate asumate şi acţionăm în permanenţă pentru a fi mereu la nivelul aşteptărilor consumatorilor.
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai mult de 50
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei CARMEZ SA
Adresa Sos. Muncesti, 121
Oras/Sat mun. Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-550441, 373-69-021132
Website
CARMEZ SA
CARMEZ - e un nume in care poti avea incredere!