Chisinau, Moldova
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
ViermEco SRL
Noi aducem viaţa
Oferita pentru vinzare
Gumistar TM
Pret: 55 MDL
Categoria: Fertilizanti si ingrasaminte
Telefon: +373-79-020764
Telefon: + 373-79-987807
Telefon: +373-79-935244
Adresa: str. Iachir, 4,Cricova. mun. Chişinău,MD-2084, Moldova, Chisinau, Moldova
Vizualizari: 6715
Detalii
Model: 1 litr
Gumistar - este un extract lichid concentrat din fertilizantul Biohumus. Reprezintă un lichid de culoare cafenie-închisă.
Gumistar - este un complex de elemente nutritive atoxice, naturale şi curate din punct de vedere ecologic, substanţe humice, stimulatori de de creştere şi dezvoltare a plantelor.
Folosirea Gumistarului influienţează pozitiv procesul de creştere, metabolismul şi fotosinteza, fapt care contribuie la creşterea roadei celor mai diverse culturi agricole.

Eficacitate.

Gumistarul conţine toţi componenţii viermicompostului în stare dizolvată: humine, acizi fulvici, aminoacizi, vitamine, fitohormoni naturali, micro- şi macroelemente, spori ai microorganismelor de sol. Proprietăţile bactericide ale preparatului sînt condiţionate de prezenţa albuminelor bacteriostatice, eliminate de ţesuturile proprii ale rîmei (vierme pluvial) şi de prezenţa antibioticilor, eliminaţi de microorganismele simbiontice din intestinele rîmei, în procesul de cultivare a viermilor.
Gumistarul permite creşterea unei producţii agricole de înaltă calitate, curată din punct de vedere ecologic şi reducerea pierderilor în procesul de păstrare a acesteia.


Proprietăţile Gumistarului.

• Gumistar sporeşte capacitatea de germinaţie şi energia de încolţire a seminţelor;
• Gumistar stimulează formarea sistemului radicular al plantelor;
• Gumistar contribuie la înrădăcinarea rapidă a butaşilor;
• Gumistar stimulează creşterea şi accelerează dezvoltarea plantelor;
• Gumistar sporeşte imunitatea plantelor;
• Gumistar reduce conţinutul de nitraţi în producţia agricolă;
• Gumistar măreşte concentraţia zaharatelor, proteinelor şi vitaminelor în fructe
şi legume;
• Gumistar contribuie la o păstrare mai îndelungată a florilor tăiate recent;
• Gumistar înlătură cloroza, stimulează dezvoltarea şi, în mod deosebit,
înflorirea plantelor de cameră.

În Chişinău livrarea este gratuita.

INSTRUCTIUNI SI RECOMANDARI DE FOLOSIRE A Gumistarului

Preparatul Gumistar poate fi folosit la nutriţia radiculară (irigare) cît şi la tratarea prin frunzişul plantelor (stropire). Irigarea ordinară sau dublă a plantelor pe parcursul intregii perioade de vegetaţie, suplimentează şi intensifică acţiunea de lungă durată a viermicompostului întrodus în sol, deoarece elementele dizolvante ale lui sînt asimilate de către plante imediat după întroducerea acestuia în sol. Stropirea plantelor cu Gumistar dizolvat în apă previne apariţia diferitor patologii la plante.
Folosirea Gumistarului este efectivă la creşterea tomatelor şi castraveţilor în grund apărat. Reduce radical cazurile de îmbolnăvire a plantelor de mucegai radicular, ascocitoz şi rouă făinoasă.
Este efectivă folosirea Gumistarului la cultivarea cartofilor, cerealilor şi culturilor cu seminţe-bob, sfeclei, morcovului şi altor culturi. El influienţează pozitiv calitatea producţiei. În legume, fructe şi ierburile furajere se reduce concentraţia de nitraţi, în schimb creşte cantitatea de proteine, zaharuri şi vitamine.
În cazul cultivării şi reproducerii culturilor decorative şi de flori, fructifere, arbuştilor de boabe (pomuşoare), Gumistar contribuie la o mai bună înrădăcinare şi aclimatizare a răsadului, butaşilor, puieţilor, sporeşte cantitatea şi sortimentul producţiei de flori.

1. Înmuierea seminţelor înainte de semănat.
Pentru a mări capacitatea de germinaţie a seminţelor de culturi agricole, se recomandă înmuierea seminţelor în soluţie diluată de Gumistar înainte de semănat. Această procedură este deosebit de importantă în cazul încolţirii seminţelor mici, care dispun de energie de încolţire redusă. Ca exemplu, tratarea anticipată cu preparat a seminţelor de morcov intensifică şi sincronizează procesul de încolţire şi răsărire, accelerîndu-l, fapt ce contribuie la reducerea consumului de seminţe pentru semănat şi sporirea calităţii şi cantităţii roadei.
Seminţele se înmoaie în soluţie de Gumistar la temperatura camerei pînă la umflare completă. Soluţia se pregăteşte prin amestecarea Gumistarului cu apă în proporţie de 1:20. Seminţele se pun în sac sau tifon, apoi – în apă. Se mai practică îmbibarea seminţelor pe peliculă sau cort. În acest caz seminţele se stropesc abundent cu soluţie, se amestecă bine şi se acoperă pentru a exclude evaporarea.
Durata de înmuiere a seminţelor:
• mazăre şi fasole – 6 ore;
• ridiche-de-lună, salată, cicoara de salată – 12 ore;
• morcov, ardei, castraveţi, zămos, ciapă, mărar – 24 ore;
• tuberculii şi bulbii se înmoaie în soluţie de 1:20 cu 0,5 ore înainte de sădire.
Consumul de Gumistar constituie 0,5-0,8 l la 1 kg de seminţe.

2. Răsădirea. Se recomandă de a fi folosită soluţie de 1:30 - 1:50. Solul pregătit pentru răsădirea plantelor, în prealabil se irigă cu prisosinţă.

3. La răsădirea în grund, se recomandă de a iriga plantele la rădăcină cu cîte 100-200 ml de soluţie de Gumistar de 1:30 - 1:50.

4. Nutriţia radiculară(irigare).
• Plantele de cameră. Pentru nutriţia radiculară se foloseşte soluţia de 1:100. Se irigă 2 ori în lună.
• Culturile de livadă şi zarzavat. Pentru nutriţia radiculară se foloseşte soluţie de 1:100. Se irigă 1 dată pe săptămînă.
• Culturile de cîmp. Se foloseşte soluţia de 1:100 şi se irigă de 2 ori pe lună.
5. Irigaţie prin picurare. Soluţie 7 gr. la 10 l apă. Cantitatea dată ajunge pentru 50 de plante.
6. Nutriţia extraradiculară(stropire). Se pregăteşte o soluţie de 1:200. Se stropeşte frunzişul plantelor cu ajutorul pulverizatorului de dispersie măruntă. Mai eficientă este stropirea dubla, care se face în două etape: prima este în perioada creşterii intensive a frunzişului, iar a doua la începutul formării fructului (înfloririi). Aceasta se poate combina şi cu alte operaţii tehnologice.

7. Tratarea de primăvară şi toamnă a solului şi a culturilor multianuale. Se recomandă spre folosire soluţie de 1:20. Consumul de Gumistar dizolvat constituie 10 - 20 l lа 10 m2.

Gumistar este atoxic şi inofensiv pentru oameni, animale şi albinele domestice.
Produse si servicii
Imagini
Descrierea
Elaborarea şi punerea în aplicare a programelor pentru restabilirea fertilităţii solurilor, pentru terenuri concrete. Programul include o analiză a...
4107 vizualizari
Pret: договорная
Gazon natural şi sportiv. Se cultivă în amestec de pămînt în baza
5042 vizualizari
Pret: договорная
Amestec de pămînt "Goodland" (sol gazon, nisip, Biohumus Green-PIK). Una dintre componentele cheie amestecului de pămînt este îngrăşăminte...
4838 vizualizari
Pret: договорная
BIOGUMUSUL – este un fertilizant organic, curat din punct de vedere ecologic, fiind produsul fermentării băligarului de vite mari cornute de către...
Model: 2.5 kg; 12 kg
8215 vizualizari
Pret: 18 MDL / kg


ViermEco SRL
Noi aducem viaţa