Conceput pentru prepararea eșantionului atunci când se analizează pe un analizor cu infraroșu, când se determină cantitatea și calitatea glutenului, conținutului de cenușă, numărul scăzut, conținutul de proteine, grăsimi și alți indicatori, atunci când se determină care este necesară măcinarea produsului în funcție de o dimensiune data. Moara este concepută pentru a măcina grâul, secara și alte culturi pentru a determina calitatea glutenului, numărul scăzut și alți indicatori ai calității cerealelor. Este utilizat în PTL al întreprinderilor de prelucrare a cerealelor, măcinării făinii și prelucrării cerealelor, laboratoarelor Institutului Chimic de Stat, în sistemul agricol, organizații de creștere și cercetare, laboratoare independente și alte organizații implicate în evaluarea calității culturilor agricole și produse de prelucrare a acestora. Moara asigură măcinarea unui eșantion de cereale cântărind de la 10 g la 100 g cu o dimensiune stabilă determinată a particulelor. Controlul sitei produsului zdrobit nu este necesar (coborârea sitei N 67 nu este mai mare de 1%, trecerea sitei N 38 nu este mai mică de 60%). Moara este echipată cu site calibrate înlocuibile. Pentru alimentarea uniformă a materialului de măcinat și pentru a îmbunătăți calitatea măcinării cerealelor umede, moara este echipată cu un distribuitor automat de alimentare cu cereale cu alimentare reglabilă.
Pentru mai multe detalii vizitati:
https://www.vlagomer.md/stranica-tovara/moara-de-l...