Vinzare
Produse alimentare (842)
Cereale si plante tehnice (305)
Plante medicinale si aromatice (6)
Viticultura (85)
Pomi, arbusti, plante si flori, seminte si rasaduri (295)
Miere si produse apicole (41)
Piscicultura si echipamente (7)
Animale si pasari (19)
Hrana si furaje pentru animale si vite (61)
Medicina veterinara (39)
Echipamente zootehnice (18)
Produse agro-chimice (223)
Echipamente, utilaje si sisteme destinate irigarii (105)
Tractoare si combine (217)
Utilaje si echipamente (457)
Produse si bunuri utile in sectorul agricol (356)
Ambalaje si echipamente pentru ambalare (97)
Servicii in agricultura (47)
Finantare si servicii de consultanta in agricultura (10)
Materiale de constructii si accesorii, unelte si scule (152)
Servicii de transport, terenuri si constructii cu destinatie agricola (45)
Turism agricol si zone cu destinatie turistica (0)
Publicatii periodice, portaluri web (7)


Oferita pentru vinzare
BIOGUMUS
Telefon: ViermEco SRL
Telefon: +373-79-020764
Telefon: + 373-79-987807
Telefon: +373-79-935244
Adresa: str. Iachir, 4,Cricova. mun. Chişinău,MD-2084, Moldova, Chisinau, Moldova
Vizualizari: 5833
Website: www.viermeco.moldagro.md
Detalii
BIOGUMUSUL – este un fertilizant organic, curat din punct de vedere ecologic, fiind produsul fermentării băligarului de vite mari cornute de către populaţia tehnologică de viermi "Starateli".
BIOGUMUSUL, ca atare, este produsul activităţii vitale - eliminări sau caprolizi - a viermilor pluviali (rîmelor). Ca aspect, reprezintă o masă pămîntie, pulverulentă, de culoare neagră, cu miros plăcut, asemănătoare cu cernoziomul. Ca structură, BIOGUMUSUL este o masă granulată cu granule mărunte de 1-3 mm.
BIOGUMUSUL ste un îngrăşămînt organic natural de generaţie nouă.
BIOGUMUSUL este un fertilizant concentrat. Conţine în mod echilibrat un întreg complex de substanţe nutritive şi microelemente, fermenţi, antibiotici de sol, vitamine, hormoni de creştere şi dezvoltare a plantelor.
BIOGUMUSUL conţine multe substanţe humice (pînă la 32 % din greutatea uscată) - acizi humici, acizi fulvici şi humine. Ele conferă acestui fertilizant organic înalte capacităţi agrochimice şi de stimulare a creşterii. Toate substanţele nutritive se află într-o combinaţie echilibrată şi în forma unor compuşi biologic accesibili pentru plante.
BIOGUMUSUL este un fertilizant microbiologic unical. În el îşi duce existenţa o întreagă comunitate de microorganisme folositoare pentru grund şi plante, care odată cu întroducerea BIOGUMUSULUI, populează solul şi secretă fitohormoni, antibiotici, compuşi fungicizi şi bactericizi, fapt ce provoacă suprimarea microflorei patogene. Toate acestea au ca rezultat ameliorarea solului şi înlăturarea multor maladii de plante, larg răspîndite.
BIOGUMUSUL nu conţine microfloră patogenă, ouă de helminţi, ciste de protozoare patogene, ouă de muscă sinantropică (musca domestica, muscina stabulans), seminţe de buruian şi metale grele. Fertilizantul este asimilat uşor şi treptat de către plante pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare.
Folosirea BIOGUMUSULUI îmbunătăţeşte proprietăţile agrochimice, sporeşte calitatea şi roada producţiei agricole.Componenţa chimică a BIOHUMUSULUI

Umiditate 40-45%
Cenuşă 35-45%
Substanţe organice 55-65%
Substanţe humice 25-32%
Azot total 1,0-2,0%
Fosfor total (Р2О5) 1,5-3,0%
Caliu total (К2О) 1,2-2,0%
Calciu 4,0-6,0%
Magneziu 0,6-2,3%
Fier 0,6-2,5%
Mangan 60-80 мmg/кг
Ponderea metalelor grele, mg/kg Sub limita maximă de concentrare, admisă pentru sol
Microfloră patogenă Lipseşte
Ouă de helminţi Lipsesc

BIOHUMUSUL dispune de capacităţi fizico-chimice excepţionale: structură rezistentă la apă (95-97%) şi capacitate de absorbire completă (200-250%). Aceste proprietăţi permit ca BIOHUMUSUL să fie considerat drept un bun ameliorant şi asanator de pămînt.

Instrucţiuni de folosire a Biohumusului.

BIOHUMUSUL este folosit ca îngrăşămînt organic de bază la plantarea şi nutriţia tuturor speciilor de culturi agricole, în gospodăria silvică, floricultură şi la reanimarea şi recultivarea solurilor.
BIOHUMUSUL poate fi întrodus pe terenurile deschise din primăvară devreme pînă în toamnă tîrzie. El este un fertilizant organic de acţiune îndelungată – eficacitatea BIOHUMUSULUI se păstrează pe o perioadă de 4 - 7 ani.
BIOHUMUSUL mai poate fi folosit în lupta cu insectele dăunătoare, dat fiind faptul, că el conţine o mare concentraţie de microorganisme-producătoare de chitinaz(chitinase), care discompune chitina - substanţă, care formează scheletul exterior al insectelor. În scopul protecţiei plantelor de dăunători, BIOHUMUSUL este întrodus în sol în jurul plantei sau este pregătită din el o infuzie - „ceai” de viermicompost. Se mai practică şi colectarea lichidului, care se scurge din culcuşul viermilor, pentru stropirea frunzişului plantei în perioada de vegetaţie.
BIOHUMUSUL, întrodus în sol, este efectiv împotriva insectelor dăunătoare timp de 6 luni.

1. La pregătirea amestecurilor de pămînt pentru creşterea răsadului
• de legume şi flori se amestecă 1 parte de BIOHUMUS cu 3-5 părţi de pămînt cu vegetaţie sau turbă;
• pentru ghivece de flori se amestecă 1 parte de BIOHUMUS cu 4 părţi de sol şi 1 parte de nisip.

2. La semănarea în rînduri (brazdă) a morcovului şi verdeţei (pătrunjel, salată, mărar, spanac ş.a.), BIOHUMUSUL se distribuie uniform pe întreaga suprafaţă a brazdei în proporţie de 0,5-1 kg la 1 m2, se amestecă cu solul de bază, se irigă, apoi se seamănă seminţele.

3. La plantarea răsadului de tomate, castraveţi şi ardei pe teren deschis, BIOHUMUSUL se întroduce în fiecare gropiţă de plantare, cîte 100-200 gr, se amestecă cu solul de bază, se irigă abundent şi apoi se plantează. După plantarea răsadului de castraveţi, se recomandă de a proteja solul în jurul plantei, acopeind-ul cu un strat de 1-2 cm de BIOHUMUS (mulch).

4. La sădirea cartofilor sub fiecare tubercul se întroduc 100-200 gr de BIOHUMUS.

5. La plantarea căpşunei se recomandă de a se întroduce în fiecare gropiţă de plantare cîte 150-200 gr de BIOHUMUS.

6. La sădirea usturoiului de toamnă, BIOHUMUSUL se reparizează uniform pe suprafaţa rîndului în proporţie de 0,5 kg la 1m2 şi se amestecă cu solul de bază la o adîncime de 10 cm.

7. La plantarea arbuştilor (agriş, coacăz ş. a.), BIOHUMUSUL se întroduce în fiecare groapă de plantare cîte 1,5 kg, se amestecă bine cu solul de bază, se irigă şi după aceasta se plantează.
8. La plantarea pomilor fructiferi în groapa de plantare, sub fiecare puiet (de măr, păr, vişină, prune ş.a.), se întroduc cîte 2 kg de BIOHUMUS şi se amestecă cu solul de bază.

9. La nutriţia plantelor în perioada de vegetaţie se recomandă de a repartiza uniform BIOHUMUSUL în jurul tulpinei sau printre rînduri 1 dată în lună, în proporţie de 0,5 kg de fertilizant la 1 m2, se amestecă şi se irigă.

10. La nutriţia arbuştilor şi pomilor fructiferi BIOHUMUSUL se repartizează uniform sub coroană în proporţie de 0,5 kg de fertilizant la 1m2.

11. La nutriţia florilor şi plantelor decorative pe teren deschis, BIOHUMUSUL se repartizează uniform, în fiecare lună, în proporţie de 150-200 gr sub fiecare plantă sau 0,5 kg de fertilizant la 1m2 de rond şi gazon.

12. La nutriţia plantelor de cameră, BIOHUMUSUL se întroduce sub plantă 1 dată în 2 luni cîte 2-3 linguri de bucătărie.

13. Pentru nutriţia lichidă a răsadului şi a plantelor de cameră se pregăteşte o esenţă de BIOHUMUS („ceai” de viermicompost). Pentru pregătirea lui, se toarnă un pahar de BIOHUMUS într-o căldare de apă, de temperatura camerei. Se amestecă bine şi se lasă timp de 24 ore în condiţii de cameră. „Ceaiul” de viermicompost conţine fracţii dizolvabile proprii BIOHUMUSULUI (vitamine, fitohormoni, humine, fulvaţi ş.a.) şi o microfloră folositoare pentru sol şi plante. În asemenea esenţă se mai recomandă de a înmuia seminţele de varză, castraveţi, tomate timp de 12 ore înainte de sădire, pentru a spori încolţirea acestora.

14. În scopul irigării culturilor legumicole, esenţa obţinută se mai dizolvă de 3 ori: la 1 pahar de esenţă se adaugă 2 pahare de apă de temperatura camerei. Se recomandă de a stropi cu această soluţie pomii fructiferi. Stropirea pomilor de măr după înflorire, în perioada de dezumflare a ovarului, de constituire a mugurilor de flori sau în perioada de dezvoltare a fructelor sporeşte productivitatea pomilor - fructele devin mai mari, mai mustoase şi mai dulci. Stropirea pomilor în perioada de constituire a mugurilor de flori influienţează pozitiv asupra roadei anului următor. Stropirea pomilor în îmbinare cu protejarea solului din jurul tulpinei - acoperirea lui cu un strat de BIOHUMUS de 1-2 cm (mulch), face ca merii, vişinii, cireşii, prunii să rodească în fiecare an. Asemenea metodă de folosirea a humusului acţionează benefic şi asupra arbuştilor fructiferi: agriş, coacăz, zmeur şi viţă-de-vie. Cantitatea de producţie obţinută se măreşte cu aproximativ 33%, iar termenul de coacere se reduce cu 10-15 zile.

15. Stropirea triplă a culturilor de flori cu soluţia de „ceai” de viermicompost, peste fiecare 7-8 zile, provoacă accelerarea procesului de creştere şi înflorire cu 7-10 zile, intensifică culoarea frunzelor, ameliorează calitatea şi aspectul decorativ al plantelor.

În procesul de lucru cu BIOHUMUSUL, urmează a fi respectate reguli de siguranţă obişnuite.

BIOHUMUSUL este atoxic şi inofensiv pentru oameni, animale şi albine.


În Chişinău livrarea este gratuita.
Vinzare
Imagini
Descrierea
Este echipamentul ideal pentru recoltarea strugurilor de pe plantaţiile cu suprafeţe de până la 80 ha. Necesită un tractor de numai 70 CP. Are o...
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.basadoro-agroteh.moldagro.md
- Seminte de legume, amestecuri de ierburi furajere, gazon si pentru inierbarea spatiilor dintre rinduri in plantatiile multianuale.
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.agropartener.moldagro.md
Caracteristici: Produsul crema de înaltă calitate culinare – semifabricat pentru uz profesional în producţia de sosuri, deserturi, produse de...
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Balti www.cuptorul-fermecat.moldagro.md
Compoziţia: Lapte normalizat Proteine: 2,82g Grăsime: 2,5g Glucide: 4,73g Valoarea energetică la 100g de produs: 52kcal.
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Chisinau www.lapmol.moldagro.md
Oferta granule secundare - marci analogii:HDPE 293 - Proiectat pentru producția de pachete de 25 de microni.PND-277 - polietilena de presiune joasă...
Tara: UkraineOras/Sat: Krivoy Rog www.polymer.moldagro.md
Masa: 500ml Grasime: 2,5% Ambalaj: punga polietelen Producator: ICS "Lapmol" SRL
Tara: MoldovaOras/Sat: mun. Chisinau www.lapmol.moldagro.md
Distribuitoare "TRP-01" şi "TRP-02" - un cărucior pe roţi şi compartimentul pentru accesorii. Poate fi folosit pentru benzi cu un diametru...
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.multistar.moldagro.md
Barci gonlflabile - Colibri , in asortiment. Barci Lisichаnschie - 1,5 persoane - 2 persoane.
Tara: MoldovaOras/Sat: BALTI www.plasepescuit.moldagro.md
Ceapa alba Deshidratata : kibble Calitate: Calitatea I Perioada de valabilitate -24 Luna Exemplu: Disponibil Origine: India MOQ: 1x20fcl
Tara: IndiaOras/Sat: Mahuva www.jalaramfoods.moldagro.md
GRAND KOSHER- o serie de vinuri cuşer, a dezvoltat o tehnologie specială: fiecare operaţiune de fabricaţie efectuate în prezenţa comunităţii...
Tara: MoldovaOras/Sat: Chisinau www.basavin.moldagro.md